filamavond fotomontage 20150225 1261945823

In 2014 is er weer veel gebeurd op motorsportgebied. Net als voorgaande jaren is dit in opdracht van HAMOVE vastgelegd door Kreunen Multimedia. Op de filmavond die op 10 maart wordt georganiseerd voor leden en belangstellenden worden beelden van het afgelopen jaar in full HD vertoond. Er komen beelden langs van de wegraces met vele medewerkers in beeld, de offroad, veterananenrally, clubcross, touring, klassiekers en hamovaria met o.a. de ladies night.
Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de rubric 'uit de oude doos' niet. Dit jaar met beelden van de wegrace uit 1969 en de voorbereidingen ervan met o.a. de asfaltering van de Varsselring en de start van de races nabij de Boschbocht. We zien HAMOVE-lid Gert Oortgiesen gebroken motorframes weer lassen in de wei, publiek wat bijna op de baan staat, de oude molen. Voor de ouderen prachtig om weer terug te zien en voor de jongeren niet te begrijpen dat het vroeger zo ging. Kortom, een filmavond die u niet mag missen.
De entree is gratis evenals uw eerste kop koffie. De filmavond wordt op 10 maart 2015 georganiseerd bij cafe Marktzicht/zaal Wolbrink, Bleekstraat 3 in Hengelo gld. Zaal open om 19.30 uur, aanvang filmavond om 20.00 uur.