Export ICS

Samenlooprit voor auto's en motoren

Evenement

Titel:
Samenlooprit voor auto's en motoren
Wanneer:
za, 15. juni 2013, 18:00
Locatie:
Wichmond,
Categorie:
Touring

Omschrijving

Avondrit 2013 wordt: Samenlooprit

samenloopvoorhoopbronckhorst

Op zaterdag 15 juni organiseert HAMOVE touring de jaarlijkse avondrit. Je bent gewend dat deze rit begint en eindigt bij de molen aan de “Varsselring”. Op allerlei agenda’s staat dit ook keurig vermeld. Alleen hebben wij onze plannen met een positief doel veranderd.

In dit weekend organiseert Samenloop voor hoop Bronckhorst een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement wordt het leven gevierd (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet en worden overledenen herdacht. Maar bovenal is het doel geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wij vinden dit een geweldig evenement en willen graag onze rit en inkomsten koppelen aan dit doel, we noemen het dit keer de “Samenlooprit”.

Deze vervelende ziekte heeft iedereen wel eens geraakt in familie, vrienden en bekenden kring. Als motorrijders zijn we levensgenieters en zoeken ontspanning op onze machines. Combineer op 15 juni het genieten aan dit doel, kankerbestrijding, wij bieden u een toerrit van ongeveer 120 kilometer.

Dus op 15 juni naar Sportpark Lankhorst, Lankhorsterstraat 3a, Wichmond voor de Samenlooprit.

Inschrijven kan vanaf 17.00 uur en kost €10,00. Van uw inschrijfgeld gaat € 5,00 direct in de pot van de actie Samenloop voor hoop. Om nog meer publiek te trekken zijn auto’s deze avond ook welkom. Bij vertrek en terugkomst is de kantine geopend en kunt u de lopers aanmoedigen!

We hopen op een grote opkomsten een mooi bedrag op te halen voor de Stichting. Ga mee en draag jouw steentje bij aan de kankerbestrijding in Nederland!

Meer weten over Samenloop voor hoop Bronckhorst kijk op: www.samenloopvoorhoopbronckhorst.nl

samenloopvoorhoopbronckhorst


Locatie

Locatie:
Sporthal De Lankhorst
Straat:
Lankhorsterstraat 3b
Postcode:
7234 SR
Plaats:
Wichmond
Land:
Netherlands
­