Export ICS

Presentatie R1 Sjaak Lukassen

Evenement

Titel:
Presentatie R1 Sjaak Lukassen
Wanneer:
vr, 9. maart 2012, 20:00
Locatie:
Hengelo (Gld), Gelderland
Categorie:
Touring

Omschrijving

WINTERRITTENPRESENTATIE R1-SJAAK

 

Hengelo(gld), op vrijdagavond 9 maart a.s. komt Sjaak Lucassen, beter bekend als R1-Sjaak, op uitnodiging van de motorclubs HAMOVE en VMC naar Hengelo. Hij zal om 20.00 uur in zaal Wolbrink een presentatie houden over zijn extreme winterreizen per motor.

Motorrijden bij -30°C over sneeuw- en ijswegen, midden in de winter naar de Noordkaap voor KiKa. Hoe kom je in het voorprogramma van de wereldkampioenschappen ijsspeedway! Van Florida, in hartje winter, naar de dichtgevroren ijszee in Noord-Alaska! Hoe iemand zoiets mafs in zijn kop krijgt en daarbij de grote vraag: wat is zijn uiteindelijk doel? Alleen deze zinnen geven al aan dat het hier om een aan avontuur verslaafde persoonlijkheid gaat. Sjaak kwam ooit op het idee om op wereldreis te gaan per motor, dat doen er meer. Maar Sjaak nam geen all-road motor, hij koos voor een snelle machine waarvan iedereen dacht dat gaat je niet lukken want buiten West-Europa zijn de wegen meestal minder strak. Zijn reizen maakt hij op een Yamaha R1, en omdat hij tussen de reizen door zijn verhaal wel wilde vertellen leverde hem dat zijn “titel” R1-Sjaak op.

Op deze avond zal Sjaak Lucassen op zijn geheel eigen en boeiende manier vertellen over preparatie en voorbereiding van zijn winter uitstapjes. Het verhaal over het daarbij behorende leerproces, over de routes, gevaren en kosten, met als bewijs veel dia’s en videobeelden. Over het onverwachte en hoe mens en machine met veel doorzettingsvermogen uiteindelijk uit de strijd komen. Dit alles en nog veel meer, gebracht met een gezonde dosis humor, maakt deze presentatie tot een niet te missen belevenis. En wat nog mooier is voor u, HAMOVE & VMC bieden deze avond aan en hebben besloten dat de toegang gratis is! Dus de entree hoeft geen drempel te zijn en Sjaak staat als verteller garant voor een prachtige avond!Locatie

Locatie:
Marktzicht Café Bar Zaal Wolbrink
Straat:
Bleekstraat 3
Postcode:
7255 XZ
Plaats:
Hengelo (Gld)
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands
­