Sinds 1967 wordt er al geraced op het stratencircuit 'de Varsselring' van de HAMOVE in Hengelo GLD. Dit betekent dat we dit jaar op 6 en 7 mei ons  50e jubilieumjaar vieren! Speciaal voor deze speciale editie staan ook de 125cc, 250cc en 500cc tweetakten aan de start. Nostalgie op de Varsseling! 

Naast het bijzondere feit dat we dit jaar 50 jaar wegrace vieren, is ons circuit afgelopen zomer voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De gemeente Bronckhorst heeft, binnen hun reguliere onderhoudsplanning, vastgesteld dat de Varsselring in aanmerking kwam voor groot onderhoud. De Hamove was dan ook erg verheugd met het besluit van de gemeente om het circuit te voorzien van een nieuwe asfalt laag. 

Een groot aantal vrijwilligers van de motorvereniging zullen zich de aankomende tijd inzetten om te helpen bij het afwerken van het wegdek. Het nieuwe asfalt komt de veiligheid ten goede en biedt Hamove de mogelijkheid nog jarenlang het unieke wegrace evenement te organiseren op het bekende stratencircuit. Bestuurslid Tonny Wassink heeft zijn oude racemotor speciaal voor deze gelegenheid onder het stof vandaan gehaald om het nieuwe asfalt van het circuit te openen in bijzijn van vele vrijwilligers.

For english version and/or entry forms click here.