Medewerkersavond wegrace

Title:
Medewerkersavond wegrace
When:
Tue, 27. July 2021, 19:00
Where:
HAMOVE molen - Hengelo (Gld), Gelderland
Category:
Wegrace

Description

Op dinsdag 27 juli 2021 vindt de medewerkersavond plaats voor de wegraces van 4 en 5 september 2021. We hopen dat we, na het moeten cancelen van het jaarlijkse evenement vorig jaar, dit jaar weer een mooi wegrace evenement mogen organiseren. Natuurlijk met de op dat moment geldende corona maatregelen.

De informatieavond is voor iedereen (lid of geen lid van onze vereniging) die op op welke wijze ook wil helpen bij het organiseren van ons prachtige 'jaarlijkse' wegrace evenement. Denk aan bijvoorbeeld hulp bij de opbouw, langs het circuit gedurende het evenement, op het evenementen terrein of tijdens de afbouw. 

Deze avond is wat vroeger voor het evenement gepland dan we normaal doen. We verwachten dat er vanaf september weer meer kan, waardoor de agenda's wellicht voller zitten. Daarom willen graag op tijd inzicht hebben in wie er kan helpen. 

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel graag helpen? Meld je dan aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Graag tot 27 juli 19:00 in de molen!


Venue

Location:
HAMOVE molen
Street:
Varsselseweg 34
ZIP:
7255 NR
City:
Hengelo (Gld)
State:
Gelderland
Country:
Netherlands

Sponsoren HAMOVE

­