In 2022 is er weer veel van wat Hamove op motorsport gebied heeft georganiseerd gefilmd door Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia.

De inschrijving van de Road Races Hengelo is officieel geopend. Op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei wordt er weer volop geracet op het stratencircuit van de Varsselring. Schrijf je nu in voor de wegraces. Gelieve alle velden correct in vullen. Deze informatie wordt gebruikt voor het programma, de deelnemerslijst en de wedstrijduitslagen.

Het eerste weekend van mei, dan is het zover. Dan vinden de jaarlijkse wegraces van de Hamove plaats op het welbekende circuit ‘De Varsselring’. In het weekend van zaterdag 6 tot en met zondag 7 mei organiseert de Hengelose auto en motorvereniging zijn 55e editie van wegraces. Een weekend vol met snelheid, spannende wedstrijden en bovenal veel gezelligheid.

Zondag 27 november 2022 organiseert de HAMOVE voor de 29e keer de HAMOVE offroad rit! De rit leidt over een uitgezette route, die grotendeels bestaat uit onverharde wegen, bospaden en akkerbouwgronden. We hebben dit jaar weer twee routes van ca 25 kilomter. 

We zijn geschokt door het bericht dat Victor Steeman dinsdagavond aan de gevolgen van zijn crash tijdens de WorldSSP 300 race in Portimão is overleden. Ons medeleven gaat uit naar Victor's familie, vrienden en motorsportcollega's. We wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!

De Hengelose Auto en motor vereniging kan spreken van een geslaagde 54e editie van de jaarlijkse wegraces in Hengelo GLD. In het weekend van zaterdag 30 april en zondag 1 mei stond het spectaculaire stratencircuit ‘De Varsselring’ in het teken van een bomvol motorsport weekend. Als vanouds met volle tribunes en veel deelnemers. De Hamove kijkt terug op een uitstekende editie.

De Hengelose Auto- en Motorvereniging Hamove is alweer in volle voorbereiding op de jaarlijkse wegraces in Hengelo GLD. In het weekend van zaterdag 30 april en zondag 1 mei staat de Varsselring in het teken van de 54e editie van de internationale wegraces. Met een uitgebreid programma is er voor iedere liefhebber iets te beleven. Zoals voorgaande edities staat het IRRC Supersport en Superbike in de hoofdrol.

De algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op dinsdag 22 februari 2022, 19:00 uur bij Leemreis in Hengelo GLD. Deze kunnen we dit jaar, met inachtneming van de geldende maatregelen, gelukkig weer in fysieke vorm laten plaatsvinden.

Op zondag 19 september ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze herfstrit! Dit wordt de rit op weg naar de Herfst die op de kalender op 21 september echt begint. Misschien heeft u onze lenterit in het voorjaar gemist, kom dan naar Hengelo om toch nog te toeren bij HAMOVE.

The road race 2021 Varsselring 4 and 5 September CONTINUES!

However, with some limitations:

From now on it is possible to register for the 53rd international road races on the Varsselring. The international road races on the only street circuit in the Netherlands will take place this year on 4 and 5 September. Click here to open the form.

 

 

Op dinsdag 23 februari om 19:00 organiseren we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Anders als andere jaren, organiseren wij in verband met de huidige coronamaatregelen geen fysieke bijeenkomst, maar houden we de vergadering online. U kunt eenvoudig deelnemen doormiddel van computer, tablet en/of telefoon.

Sponsoren HAMOVE

­