55e INT. HENGELO RALLY
VRIJDAG 26 T/M ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022
25e VMC-FAMILIEDAGEN

In het laatste weekend van augustus gaat het gebeuren, na twee jaar noodgedwongen overslaan organiseren we graag voor u de 55e Int. Hengelo Rally.
Dit op de vertrouwde locatie in en om de HAMOVE Molen gelegen aan de beroemde Varsselring, het enige nog bestaande stratencircuit in Nederland. Op deze prachtige locatie hopen we u dit jaar weer aan de start te mogen begroeten.

Er zijn twee prachtige ritten uitgezet door de mooie delen van de Achterhoek, geschikt voor alle klassen. De ritten zijn zeker geschikt voor Klasse 1 rijders en deze zijn dan ook van harte uitgenodigd om naar Hengelo te komen en te gaan voor de wisselprijs die al jaren voor Klasse 1 beschikbaar is.
Om de prijs uit te kunnen reiken moet er wel een redelijke deelname zijn.

Klassieke motoren zijn van harte welkom tijdens dit heerlijke weekend motorrijden, zij zullen beide dagen voor de veteraan motoren van start gaan.
Wij hopen dat er dit jaar nog meer klassiekers de weg naar Hengelo gaan vinden. Dit is een welkome aanvulling op ons evenement is in 2019 gebleken!
(Ter aanvullingen, bij de Veteranen deelnemers is dit al bekend, u mag komen kamperen en All-in inschrijven maar kunt ook alleen inschrijven voor de ritten waarbij u de keuze hebt tussen beide dagen of alleen zaterdag of zondag. Zo makkelijk zijn wij bij de HAMOVE!)

Evenals in 2019 hebben we voor deze editie een All-in prijs voor het hele weekend voor rijder en passagier. Deze keuze optie is ons en de deelnemers die er gebruik van gemaakt hebben goed bevallen. Op het inschrijfformulier staat precies vermeld wat dit inhoudt.

Wij hebben zin in het organiseren van dit geweldige evenement.
De voorbereidingen zijn in volle gang om alles in goede banen te leiden. Een update van het verloop vindt u in het VMC clubblad van augustus, op onze site en op sociale media dan kunnen we meer en uitgebreider details geven.

Wij verheugen ons op uw komst met veel veteranen- en klassieke motoren in het weekend van
vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus!

De belangrijkste feiten op een rij:

  • De Camping is zoals gebruikelijk weer op donderdag 25 -08 vanaf 12.00 uur geopend
  • Start rally zaterdag 28 augustus 10.30 uur voor de Klassiekers, gevolgd om 11.01 uur met de veteraan motoren in het Centrum van Hengelo Gld.
  • Start rally zondag 29 augustus om 10.00 voor Klassiekers en om 10.31 uur de veteraan motoren bij de HAMOVE Molen - We hebben twee prachtige ritten met leuke pauzes voor u in petto.
  • Er is een Snackcorner in de molen aanwezig en natuurlijk is de bar tijdens het evenement geopend.
  • Op zaterdagavond hebben we een overheerlijk buffet georganiseerd waarvoor u van harte uitgenodigd wordt! Voor de prijs hoeft u het niet te laten en het is de gelegenheid om met elkaar op een gemoedelijke manier kennis te maken!
  • We hopen weer diverse activiteiten voor de kinderen de VMC familiedagen op zaterdag en zondag te kunnen organiseren.
  • Deelnemer en passagier betalen hetzelfde inschrijfgeld aangezien de passagier hetzelfde pakket aangeboden krijgt als een deelnemer. Kijk voor meer info op onze website.
  • Ook dit jaar kunt u weer online inschrijven via onze website www.hamove.nl/veteraan.
  • Online inschrijven en betaling vooraf heeft onze sterke voorkeur aangezien Covid-19 nog stevig rondwaart en wij verzoeken u dan ook vriendelijk om van deze mogelijkheid gebruik te maken zodat wij uw en onze veiligheid kunnen blijven waarborgen.
  • Inschrijving en Betaling vooraf per bank maakt het voor u en voor ons een stuk makkelijker en voorkomt veel contant geld op locatie. Verder zorgt bovenstaande ook voor een vlotte doorstroming en voorkomt grote mensenmassa’s bij het afhalen van de papieren in de molen.


Inschrijven via www.hamove.nl/veteraan en betaling vooraf per bank uiterlijk 26 Augustus 2022.
(banknummer NL 51 RABO 0327 4086 69 o.v.v. 55e Int. Hengelo Rally 2022)


Sluiting inschrijving voor programmaboekje sluit op 7 augustus 2022.
Na 7 augustus kunt u uiteraard nog gewoon inschrijven maar u wordt dan niet in het programmaboekje vermeld.


Hebt u vragen of problemen met online inschrijven neem dan contact op met Robert Kreunen. Samen kunnen we dan het probleem oplossen!
Tel. 0575-463434 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals bij iedereen bekend: Op de camping bij de HAMOVE Molen is het gebruik van de Milieumat verplicht onder meer i.v.m. de ligging van onze locatie in een waterwingebied.
Gedurende het weekend is het gebruik van Milieumatten tevens VERPLICHT op pauze, start en finish locaties. De organisatie zal hier streng op toe zien! Alvast bedankt voor uw medewerking!

Voor het laatste nieuws: www.hamove.nl/veteraan
Adres HAMOVE Molen: Varsselseweg 34, 7255 NR Hengelo Gld.

We hopen u in Hengelo Gld. te mogen begroeten.
Met vriendelijke groeten, HAMOVE Rallycommissie, Robert, Remco, Henry & Paul.

  nederland
Inschrijven (PDF): Inschrijfformulier
Inschrijven online: Online inschrijven
hamove 50 72 900 20150830 1141137315

 

De HAMOVE Rallycommissie is een team van 5 personen die jaarlijks een grote internationale rally voor historische motorfietsen met bouwjaren gelegen tussen 1900 en 1940 organiseert.

Dit evenement, dat al sinds 1965 georganiseerd wordt, is het grootste en oudste in Nederland en één van de bekendste rally’s in Europa.

Deze rally wordt verreden over twee dagen telkens in het laatste weekend van augustus. Zowel op zaterdag als zondag rijden de deelnemers een rit van ongeveer 100 km door de mooiste gedeeltes van oost Nederland. Deelnemers aan dit evenement komen uit alle landen in Europa, zoals Duitsland, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg, België, Zweden, Denemarken en natuurlijk Nederland. Het aantal deelnemers bedraagt jaarlijks tussen de 150 en 200 deelnemers allen met bouwjaren van voor 1940. Vele beroemde en minder beroemde merken motoren komen aan de start zoals : BMW, DKW, Ariel, Brough Superior, ACE, Rudge, NSU, Lanco, Delta Gnom, Zündapp, Terrot, Peugeot, enz.

In 2010 had de HAMOVE Rallycommissie de eer om de 29e Int. Windmolenrally (Europees kampioenschap Landenteams) te mogen organiseren met een record deelname van 250 startende historische motorfietsen uit 9 landen.

Slaapgelegenheid regio/sleeping

Hengelo2003 008 30De startlokatie ligt in een waterwingebied. Dat betekent dat het gebruik van een milieumat onder uw motorfiets verplicht is rondom de startlokatie.

Daarnaast verzoeken wij u ook om de milieumat bij de pauzeplekken te gebruiken, zodat we deze schoon achter kunnen laten.


Indien u geen mileumat heeft, dan zijn deze tegen kostprijs te koop bij het rallysecretariaat.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking !

­