HAMOVE 'Knokploeg' is de werkploeg van de HAMOVE en verleent medewerking aan de verschillende commissies.  

Onder aanvoering van Arjan en Herbert ondersteunt de werkploeg alle evenementen die door de 9 commissies binnen de vereniging georganiseerd worden. Zo is de werkploeg betrokken bij de opbouw van het circuit voor de wegrace. Denk hierbij aan het aanleggen van het rennerskwartier, bij de grondeigenaren langs het circuit de draad verwijderen, stro aanbrengen langs het circuit en nog vele andere activiteiten. En na de race het geheel weer opbouwen en opruimen.

Bij de veteranenrally verzorgt de werkploeg de bepijling van de route en de inrichting van het rennerskwartier. Net als bij de veteranenrally speelt de werkploeg ook een rol bij het uitzetten van de route tijdens de off road. Daarnaast helpt de werkploeg bij het opbouwen van het tijdelijke motorcrosscircuit voor de clubcross.

Maar dit zijn niet de enige activiteiten: als het bestuur of een commissie de hal nodig heeft, zorgt de werkploeg ervoor dat die leeg, schoon en opgebouwd is.

Naast bovengenoemde activiteiten is de werkploeg ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de molen en bijgebouwen, het onderhoud aan de verschillende percelen grond die de HAMOVE bezit en het onderhoud aan het rijdend materieel. Als er wat gemaakt moet worden voor een commissie, bijvoorbeeld borden voor langs de weg of een nieuwe brug (om sloten over te steken tijdens de off road rit), doet de werkploeg dat voor de commissies.

Zoals u hebt kunnen lezen wordt er veel werk verzet en daar zijn vele handen voor nodig. Hulp kunnen we altijd gebruiken! De vaste avond van de werkploeg is dinsdag-avond. Ge├»nteresseerd? Kom vrijblijven een keer langs (dinsdagavond vanaf 19:00)!

 

HAMOVE crew 2017

 

­