Op zondag 22 oktober organiseren wij de 2e clubcross van dit jaar, de wedstrijden worden net zoals voorgaande jaren verreden in 3 series met daarna de finales.
De series worden zo ingedeeld dat je in iedere serie met (zoveel mogelijk) andere rijders aan de start staat. Na de series wordt je afhankelijk van het aantal behaalde punten geplaatst in de A,B,C of D finale en zo mag je dus in totaal 4 wedstrijden rijden!

Klasse indeling:
Brommer en jeugd opstap klasse (ook voor niet-leden)
Jeugd t/m 15 jaar (ook voor niet-leden)
Zijspannen
Quads
Hobby klasse
Wedstrijd klasse

Opgave via het online formulier: https://goo.gl/forms/ERfo4Tr3ZsiT9I1p2
 
Kosten: € 10,- per inschrijving (vanaf 16 jaar) te voldoen op de wedstrijd dag.

Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een "KNMV basis sportlicentie", "KNMV dagpas" of "KNMV-startlicentie".
Een KNMV dagpas kost €27,50
Een KNMV basis sportlicentie kost €60,- hiermee kun je het hele jaar rijden zodat deze al snel aantrekkelijker is dan de dagpas.
Voor info over KNMV dagpas en basis licentie kijk op
www.knmv.nl

>> HAMOVE jeugd bijdrage: <<
Voor de jeugdleden t/m 15 jaar betaald de HAMOVE mee aan de "KNMV-dagpas" om zo de drempel om een keer mee te rijden zo laag mogelijk te houden. De KNMV-dagpas kosten (na aftrek bijdrage HAMOVE) komen op 10 euro voor jeugdleden t/m 15 jaar.

Locatie: Kieftendorp 5 Hengelo GLD
 
Voorlopig tijdschema:
Melden vanaf: 9:00 uur
Aanvang trainingen: 9.30 uur
Aanvang wedstrijden: 10.30 uur
Prijsuitreiking A-finales: 17:00 uur


Graag tot 22 oktober!
Met sportieve groet,

De HAMOVE cross commissie

gp 250 cc 1980Van 1946 tot 1989 is er gecrosst op 't Zand. Helaas werd toen 't Zand verkocht en de toenmalige eigenaar wilde niet meer dat het crossen door ging. Hoogtepunt van de cross was de organisatie van de GP 250cc in 1980. Nadat de laatste cross verreden was hielden we het niet voor mogelijk dat er ooit nog gereden zou worden op het door Normaal bezongen 'Hengelse Zand'.


De huidige eigenaar, zelf een actief motorrijder, wilde graag zijn medewerking verlenen om, ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de club, weer een cross te organiseren om het roemruchte circuit. Op 29 en 30 september was het zover!

 

Hamove historieHamove historie

De door H. Teerink gemaakte foto's zijn eventueel te koop. Voor info svp via email contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.