Op 4 en 5 september wordt de 53e internationale wegrace georganiseerd op de Varsselring in Hengelo GLD. Van de derde ronde in het IRRC kampioenschap, naar wereldtoppers in de zijspannen en een nostalgische tweetaktklasse; alles komt voorbij!

Binnenkort meer!

Volop gezelligheid en bezienswaardigheden in het rennerskwartier
Er zijn zoals ieder jaar volop activiteiten in het rennerskwartier. Natuurlijk kan je de coureurs en teams van dichtbij bekijken, zijn er merchandise stands, een stand met een elektrische superbike en zijn de klassieke en moderne motoren van de caféracers te bewonderen. Ook aan de kinderen is gedacht met een springkussen en mini-crossbaan. Zaterdagavond is er volop gezelligheid met live muziek in het race-café en op zondag zijn de podiumceremonies en parc fermé voor iedereen te bezoeken.

Gratis videowall en live-timing
Van alle races wordt live verslag gedaan door commentatoren die over het hele circuit te horen zijn. De bezoekers rond start/finish hebben nog extraatje, want zij hebben zicht op de videowall waar beelden te zien zijn van diverse camera’s rond het circuit. Ook is het mogelijk om via een app op je telefoon de livetiming te volgen. Zo hoef je helemaal niets meer van de races te missen!