Export ICS

Lenterit & Open dag

Evenement

Titel:
Lenterit & Open dag
Wanneer:
zo, 26. maart 2017
Locatie:
Hengelo (Gld), Gelderland
Categorie:
Touring

Omschrijving

Op zondag 26 maart opent de Hengelose Auto- en Motorvereniging HAMOVE haar deuren voor het publiek. Er wordt op deze dag een open dag georganiseerd, in combinatie met de jaarlijkse Lenterit.

De HAMOVE is een actieve vereniging met een grote groep betrokken vrijwilligers. De vele evenementen worden jaarlijks door verschillende commissies georganiseerd. Zo heeft de HAMOVE een sport-, cross-, klassieker-, veteraan-, touring-, offroad-, wegrace- en feestcommissie. Daarnaast is er de zogenaamde ‘knokploeg’ welke het onderhoud aan het clubgebouw, het terrein en de machines verzorgt. Ook ondersteunt de knokploeg alle commissies met het organiseren van hun activiteiten. Al deze commissies presenteren zich tijdens de open dag, welke gehouden wordt bij het bekende clubgebouw de Varsselse molen.

Naast de organiserende commissies heeft de HAMOVE veel racende leden. Ook zij presenteren zich deze dag met hun racemotoren en raceauto’s.

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd voor jong én oud, er is een prijsvraag en ook voor de catering is uiteraard gezorgd.

Starten voor de Lenterit kan vanaf 09.30 uur en de open dag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. De Varsselse molen bevindt zich aan de Varsselseweg 34, 7255 NR in Hengelo Gelderland.

We zien je graag tijdens de open dag, waar we je graag alles vertellen over onze mooie vereniging!

 

flyer open dag


Locatie

Locatie:
HAMOVE molen
Straat:
Varsselseweg 34
Postcode:
7255 NR
Plaats:
Hengelo (Gld)
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands
­