Selecteer de taal

Voor veterane- & klassieke motoren

In het laatste weekend van augustus organiseert HAMOVE voor de 57e keer de Int. Hengelo Rally. Dit jaar hebben we ook de eer de 35e Int. Windmolenrally voor landenteams te mogen organiseren.

Een evenement dat inmiddels voor de 10e keer te gast is in Hengelo, met deelname uit o.a. Duitsland, Engeland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland en uiteraard Nederland. De A teams uit de deelnemende landen zullen de strijd met elkaar aangaan met als inzet de Zilveren Windmolen.

De Windmolenrally als evenement viert dit jaar haar 60e verjaardag dus daar willen we als organisatie extra aandacht aan besteden.
Klassieke motoren zijn van harte welkom tijdens dit heerlijke weekend motorrijden; zij vertrekken beide dagen voordat de veteraan motoren van start gaan.

Voor beide dagen zijn er afwisselende ritten uitgezet door mooie delen van de

Achterhoek met van zelfsprekend een pauze met lunch ongeveer halverwege.
De ritten zijn ook voor Klasse 1 rijders goed te doen, deze klasse is van harte welkom in Hengelo. Wie wint in deze klasse de wisselprijs?

De belangrijkste punten op een rij:

 • Er zijn meerdere inschrijfopties; all-in voor het hele weekend, deelname op zaterdag en- of zondag, ontbijt service, BBQ en eventueel kamperen. Op het inschrijfformulier staan alle opties met de kosten vermeld.
 • Je kunt ook alleen voor de zaterdag of zondag online inschrijven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid dit beide dagen tot 09.30 uur bij HAMOVE op locatie te doen.
 • De Camping is geopend vanaf donderdag 22 augustus vanaf 12.00 uur t/m maandag 26 augustus 12.00 uur.
 • Start rally zaterdag 24 augustus om 11.01 uur met de veteraan motoren in het Centrum van Hengelo Gld. Klassieke motoren vertrekken iets eerder vanaf de start locatie.
 • Start rally zondag 25 augustus om 10.01 uur voor de veteraan en Klassieke motoren bij de HAMOVE Molen.
 • Park Ferme voor de landenteams is in de HAMOVE molen gesitueerd met Camera beveiliging.
 • Er is een Snackcorner en natuurlijk is de bar tijdens het evenement geopend.
 • Op zaterdagavond organiseren we een BBQ, een mooie gelegenheid om met elkaar op een gemoedelijke manier kennis te maken! Inschrijving voor de BBQ sluit op 18 augustus.
 • Er zijn beide dagen diverse leuke dingen voor de kinderen via de VMC familiedagen.
 • Plaatsing als deelnemer in het programmaboekje sluit op 4 augustus 2024.
 • Na 4 augustus kunt u uiteraard nog inschrijven maar u wordt dan niet meer in het programmaboekje vermeld.

Hebt u vragen of problemen met online inschrijven neem dan contact op met Robert Kreunen. Tel. 0575-463434 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.