Export ICS

Koningsdag toertocht - Doesburg

Titel:
Koningsdag toertocht - Doesburg
Wanneer:
do, 27. april 2017
Locatie:
Hengelo (Gld) - Hengelo (Gld), Gelderland
Categorie:
Klassiek

Omschrijving

Koningsdagrit 27 april 2017

Op donderdag 27 april organiseert de HAMOVE Klassiekercommissie i.s.m. VMC Regio Oost de Koningsdagrit naar Doesburg. In Doesburg zijn op die dag allerlei activiteiten in het kader van Koningsdag georganiseerd door Oranjevereniging “Doesburg en Oranje”.

We hebben voor deze dag een leuke tourrit uitgezet welke start om 11.00 uur bij de HAMOVE Molen Via een mooie rit rijden we naar Doesburg waar rond 12.30 uur kort gepauzeerd wordt. Om 13.00 uur stappen we weer op onze motoren voor het tweede gedeelte van de rit over de Veluwe. Tussen 14.30 en 15.00 uur is dan de finish gepland wederom in Doesburg waar dan ook een Oldtimershow door ons verzorgd zal worden waarbij aan het aanwezige publiek de nodige informatie over de verschillende deelnemende motoren gegeven zal worden. Rond de klok van 4 uur maken we dan weer aanstalten om naar de HAMOVE Molen te vertrekken waar dan de finish van de rit zal zijn. De Koffie staat klaar vanaf 10 uur in de HAMOVE Molen.

De kosten voor deelname aan de Koningsdagrit bedraagt € 7,50 te voldoen voor de start van de rit in de molen. Inschrijven graag door middel van het bijgevoegde inschrijfformulier. Deze graag z.s.m. sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of a.s. zondag 9 april ingevuld meebrengen tijdens de eerste klassiekerrit. We hopen jullie te mogen begroeten op Koningsdag 27 april.

We hopen er samen met jullie een leuke en gezellige dag van te kunnen gaan maken.

Namens HAMOVE Klassiekers

Robert Kreunen, Gerrit Bruggink, Cor Seesing


Locatie

Locatie:
Hengelo (Gld)
Plaats:
Hengelo (Gld)
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands
­