Export ICS

Medewerkersavond wegrace

Evenement

Titel:
Medewerkersavond wegrace
Wanneer:
di, 27. juli 2021, 19:00
Locatie:
Hengelo (Gld), Gelderland
Categorie:
Wegrace

Omschrijving

Op dinsdag 27 juli 2021 vindt de medewerkersavond plaats voor de wegraces van 4 en 5 september 2021. We hopen dat we, na het moeten cancelen van het jaarlijkse evenement vorig jaar, dit jaar weer een mooi wegrace evenement mogen organiseren. Natuurlijk met de op dat moment geldende corona maatregelen.

De informatieavond is voor iedereen (lid of geen lid van onze vereniging) die op op welke wijze ook wil helpen bij het organiseren van ons prachtige 'jaarlijkse' wegrace evenement. Denk aan bijvoorbeeld hulp bij de opbouw, langs het circuit gedurende het evenement, op het evenementen terrein of tijdens de afbouw. 

Deze avond is wat vroeger voor het evenement gepland dan we normaal doen. We verwachten dat er vanaf september weer meer kan, waardoor de agenda's wellicht voller zitten. Daarom willen graag op tijd inzicht hebben in wie er kan helpen. 

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel graag helpen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot 27 juli 19:00 in de molen!


Locatie

Locatie:
HAMOVE molen
Straat:
Varsselseweg 34
Postcode:
7255 NR
Plaats:
Hengelo (Gld)
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands
­